עיינת בקישורים על שינה ויש לי שאלה

דיון מתוך פורום  נטורופתיה

25/12/2002 | 15:47 | מאת: נטע

היי שוב השאלה היא על ההורמון הזה - מלוטנין או איך שקוראים לו כיצד ניתן לבדוק אם יש חסר בו או אם יש חוסר בתוספים אחרים שפרטה רויטל ברמן באחת מתשובתי כגון: HTP 5 , GABA טריפארטופן ...

26/12/2002 | 08:47 | מאת: לילך נהרי

נטע שלום אני מאמינה שאין בדיקה מעבדתית, כי אם לפי סימפטומים של המטופל, שבדרך כלל כמובן כוללים בעיות שינה - קושי בהרדמות, יקיצה מוקדמת.

26/12/2002 | 11:00 | מאת: רויטל ברמן

שלום נטע, אינני בטוחה אך אולי ניתן לבדוק את רמות המלטונין בדם. פני למרכזי שינה בבי"ח (בתל השומר יש מרפאת שינה למשל) ושאלי שם. נשמח אם אח"כ תחזרי לכאן תספרי לכל הילדים ;-)

מנהלי פורום נטורופתיה