תוספים בריאים לכל...

דיון מתוך פורום  נטורופתיה

01/12/2002 | 18:55 | מאת: צחי

שאלתי מתחלקת לשנים: אחד: הורי בני 50 וקצת ורציתי לדעת מה המולטי או התוסף שהכי כדאי להם לקחת שיתן להם כמה שיותר בריאות.... שתים: האם קיימים תוספים מזון שהגוף שלנו לא מייצר וגם שאין אותם במזון שלנו והם יכולים לתרום לבריאות - ככה שכדאי לקחת אותם? ומי שלא לוקח אותם כתוסף בעצם לא יקבל אותם משום מקום אחר... ?

02/12/2002 | 07:48 | מאת: לילך נהרי

צחי שלום לשאלה מספר אחת - האם הוריך סובלים מבעיות גופניות כולשהן, לוקחים תרופות באופן קבוע? לשאלה מספר שתיים - כול התוספים הם מרכיבים שהגוף לא יכול לייצר, אך אני לא יכולה לחשוב על תוסף שלא קיים במזון. זה תלוי כמובן מה אדם אוכל. אם אדם אוכל מוצרים דלים בויטמינים ומינרלים, הוא לא יקבל אותם מספיק מהמזון.

03/12/2002 | 18:52 | מאת: צחי

אין להם בעיות בריאותיות והם לא לוקחים תרופות. ועוד שאלה: בהרבה מקומות אני קורא על מחקרים ומומחים שונים שאומרים שגם אם אדם אוכל בריא ומאוזן הוא עדיין לא יקבל מספיק ויטמינים , מינרלים וכו... (ברוב הזמן). ובספר שקראתי נאמר שלכל אדם כדאי לקחת תוספים גם אם הוא אוכל (או חושב ) שהוא אוכל בריא. מה חושבים כאן בפורום על הדעה הזאת?

03/12/2002 | 18:52 | מאת: צחי

אין להם בעיות בריאותיות והם לא לוקחים תרופות. ועוד שאלה: בהרבה מקומות אני קורא על מחקרים ומומחים שונים שאומרים שגם אם אדם אוכל בריא ומאוזן הוא עדיין לא יקבל מספיק ויטמינים , מינרלים וכו... (ברוב הזמן). ובספר שקראתי נאמר שלכל אדם כדאי לקחת תוספים גם אם הוא אוכל (או חושב ) שהוא אוכל בריא. מה חושבים כאן בפורום על הדעה הזאת?

מנהלי פורום נטורופתיה