פורמולה לתינוקות

דיון מתוך פורום  נטורופתיה

01/12/2002 | 15:46 | מאת: קירה

היי האם אתם ממליצות על פורמולה צמחית לתינוקות? להזכיר, יש לי תאומות בנות שנה ו-4. הן נולדו פגות, ובפגיה התעקשו שחשוב להאכיל אותן בתמ"ל על בסיס חלב פרה, ולתת צמחי רק אם יש אלרגיה לחלב פרה. אז עד עכשיו הן אוכלות תמ"ל חלב פרה (ומוצקים כמובן). ניסיתי לתת להן חלב אורז עם שקדיה, אבל הוא התקבל בבוז :-( . האם אתן ממליצות לשנות עכשיו לתמ"ל סויה? (דרך אגב, רק לשם עדכון, הם התחילו לאכול קצת ירקות סוףסוף :-) :-) ).

02/12/2002 | 07:53 | מאת: לילך נהרי

קירל'ה נסי עוד שילובים של פורמולות טבעיות, כגון חלב שקדים או חלב שבולת שועל עם שקדיה או עם חמאת בוטנים\טחינה גלמית. יכול להיות שיתמזל מזלך! אם לא - כול עוד הן לא סובלות מבעיות בריאותיות, אין סיבה להחליף את הפורמולה. לפעמים פורמולת הסויה עלולה להיות בעייתית מאוד.

03/12/2002 | 03:19 | מאת: קירה

תודה לילך :-) חמאת בוטנים גם לא נחלה הצלחה במחוזותינו (חשבתי דווקא שזה דבר טוב....?). חלב שקדים באמת עוד לא ניסיתי. וחלב שיבולת שועל אי אפשר להשיג כבר חצי שנה לפחות :-(

מנהלי פורום נטורופתיה