מתן חיזוקים לילד בריא

דיון מתוך פורום  נטורופתיה

28/11/2002 | 23:14 | מאת: צחי

האם מומלץ לתת לילד בריא בן חצי שנה ויטמין או כל חיזוק אחר למערכת החיסונית בכדי למנוע מחלות בעתיד? אם כן, מה כדאי?

29/11/2002 | 07:44 | מאת: לילך נהרי

צחי היקר מומלץ לחזק ילד בן חצי שנה על ידי הנקה, שבשלב הזה היא כבר חלקית מכיוון שאני משערת שהתינוק החל לאכול אוכל. במידה והילד אינו יונק, חשוב לדעת איזה פורמולה הוא אוכל ואלו מזונות החל לאכול. אנא חזור אליי עם מידע זה.

29/11/2002 | 12:55 | מאת: צחי

ד"ר לילך שלום! התינוק מוזן כרגע מפורמלה צמחית (ההנקה הופסקה מזמן בשל בעיות שהיו לאם) ולעיתים מדייסת קורנפלור. בנתונים הללו מה כדאי לתת לו לחיזוק מערכת החיסון ע"מ למנוע כמה שיותר מחלות חורף.

מנהלי פורום נטורופתיה