פירות טריים

דיון מתוך פורום  נטורופתיה

28/11/2002 | 23:02 | מאת: עפרה

ראיתי באתר, התיחסות לאכילת ירקות טריים אך לא הבנתי אם עדיף לתת לתינוקות "גרבר" שמעתי שהפירות שבגרבר הם ללא ריסוס בניגוד לפירות טריים שהריסוס חודר אליהם. האם בכ"א כדאי לתת פירות טריים???

29/11/2002 | 07:48 | מאת: לילך נהרי

עפרה שלום לא ידוע לי שהפירות בגרבר הם ללא ריסוס. במידה וכן זה יתרון משמעותי לאכילת גרבר. החסרון הגדול הוא הפרי שהילד מקבל עני מאוד בויטמינים ומינרלים שנהרסו בכך בנטחנו ו"ישבו" על המדף הרבה זמן. הדבר האופטימלי לעשות יהיה לתת לילד פירות וירקות אורגניים שנמעכו זמן קצר לפני האכילה.

מנהלי פורום נטורופתיה