פרוביוטיקה

דיון מתוך פורום  נטורופתיה

28/11/2002 | 22:16 | מאת: נטע

אני חולת קרוהן-קוליטיס, ועד היום השתמשתי במוצר פרוביוטי שנקרא סימביופלור2, הוא מגיע כנוזל. אני רוצה לעבור לכדורים פרוביוטיים לשם הנוחות. האם תוכלו להמליץ לי על מוצר מסוים שאין בו עמילן/סוכר/לקטוז ועוד פחמימות מזיקות למעיים, אך שיהיה יעיל ואפקטיבי מספיק?

29/11/2002 | 07:58 | מאת: לילך נהרי

נטע שלום קודם כול, נטע, אני חייבת לציין שלנטורופתיה יש הרבה לעזור במחלת הקרוהן לאיזון המחלה ולמנוע התקפים חוזרים. לגבי הפרוביוטיקה - את צריכה מוצר שלא מכיל fos, שהם המצע הסיבי עליהם יושבים החיידקים, מכיוון שסיבים אילו עלולים להכביד על מערכת העיכול שלך. יש מוצר טוב ל-GNC ללא fos וללא כול חומרים מזיקים.

מנהלי פורום נטורופתיה