למי ניתן לפנות ליעוץ

דיון מתוך פורום  נטורופתיה

27/11/2002 | 13:31 | מאת: נועה

אני אשה בת 36 ששומרת על אורחות בריאות אבל אני מעונינת ביעוץ מקיף לגבי התזונה שלי ולגבי תוספי מזון ממולצים לי היכן אני יכולה לקבל המלצות על נטורופתיות/ים טובים ומנוסים ולא שרלטנים. הרי משרד הבריאות לא מפקח על הנושא.

27/11/2002 | 16:41 | מאת: רויטל ברמן

הי נועה, נטורופת/ית טוב/ה הם הכתובת. כל עוד הם לא "דוחפים" לך מוצרים של חברות מסוימות (אני לא מדברת על המלצה לתוספי מזון אלא על התעקשות על חברה אחת) את יכולה להיות די רגועה. תמיד את יכולה ללכת למישהו ששמעת עליו או קראת משהו שלו, למשל, ויש לך איזשהם המלצות לגביו ע"מ שתהיי רגועה. לבריאות.

28/11/2002 | 23:16 | מאת: יובי

או עד איפה את מוכנה להגיע. בכל מקרה יש לך את 2 מנהלות הפורום שהן עוסקות בכך אך מנועות מלהזכיר את המשפט "אשמח לייעץ לך באופן אישי בקליניקה" לא חשבת על הרעיון הזה?

29/11/2002 | 00:20 | מאת: מאי (תזונאית ונטורופתית)

יש את החוברת "ידע טבע" שמופצת בבתי הטבע ברחבי הארץ ושם תוכלי למצוא שמות של נטורופתים ותזונאים מוסמכים.

מנהלי פורום נטורופתיה