סרטן הלבלב פנקריאס

דיון מתוך פורום  נטורופתיה

25/11/2002 | 15:33 | מאת: טלי

שלום, האם אפשר לקבל המלצות לטיפול בסרטן לבלב (פנקריאס). האם אכן מומלץ שתיה רבה של מיץ רימונים ופרות אדומים אחרים. האם תוכלי בנוסף להפנות אותי למטפל בתחום? תודה מראש.

25/11/2002 | 16:30 | מאת: רויטל ברמן

שלום טלי, בעייתך קשה ולכן אני ממליצה לך לגשת לטיפול מלא ולא דרך פורום. כעיקרון התמודדות טבעית מול מחלת הסרטן מושתת על: 1. מניעה קיצונית של חשיפה לגורמים מסרטנים מהמזון, מהאויר וכו'. 2. חיזוק המערכות והאיברים בגוף המנטרלים חומרים מסרטנים (כבד ועוד). 3. חיזוק מערכת החיסון. 4. תמיכה וטיפול חשוב ביותר בתחום הרגש והנפש. על כל אחד מהנ"ל יש עולם ומלואו. המון בריאות ובהצלחה.

25/11/2002 | 22:39 | מאת: טלי

אלא של מישהי שאני מכירה.

מנהלי פורום נטורופתיה