משהו טבעי נגד כולוסטרול

דיון מתוך פורום  נטורופתיה

25/11/2002 | 00:28 | מאת: חיים

אני בן 47, לפני כשנה וחצי עברתי אוטם בשריר הלב, אחת הבעיות הערכים הגבוהים של הכלוסטרול והטרגילצרידים שאצלי בדם, מאז לקחתי תרופה כימית סימוביל 20 m"g , אשר הוריד לי את השומנים אבל בד בבד גם את ה- HDL , בחודש האחרון נטלתי 3 טבליות של שמן דגים מחברת הרבלייף 3 פעמים ביום, דהיינו 9 טבליות ליום, לציין שזה הוריד לי משמעותית את הטריגליצרידים, אך לא את הכלוסטרול, וכן העלה לי את ה- HDL , בקיצור האם יש משהו טבעי שהוא באמת מוכח שיכול לטפל בכל נושא השומנים, ויכול להיות תחליף אמיתי לכדורים הכימיים??? או במקרה שלי כדאי להמשיך בטיפול תרופתי? אשמח לקבל עצות וחומר מקצועי מכל אחד, תודה...

25/11/2002 | 11:22 | מאת: דשדש

אני חושב שזה הלימון.זה עוזר הרבה.

25/11/2002 | 16:25 | מאת: רויטל ברמן

שלום חיים, נושא זה נידון כאן בעבר, ראה קישור לתשובה בנושא: http://doctors.msn.co.il/forums/read.php?f=113&i=34340&t=34216 בהצלחה ודע כי אם אתה מספיק נחוש אתה יכול בעתיד לוותר לחלוטין על הכדורים.

מנהלי פורום נטורופתיה