איזון מצב נפשי

דיון מתוך פורום  נטורופתיה

21/11/2002 | 07:58 | מאת: נורית

שלום רב האם ניתן לטפל בהפרעות נפשיות אצל בת 21, בנטורופתיה ותזונה מיוחדת היא סובלת מהתפרצויות זעם /'בעיות נפש' מאז תחילת גיל ההתבגרות [12.5] ראוי לציין כי היא סובלת גם מעודף משקל רב הנגרם לדבריה חלקית לפחות מהכדורים שהיא נוטלת לאיזון מצבה הנפשי האם יש תחום אחר של רפואה משלימה העשויה לעזור לה [פשוט מצווה...] תודה מראש נורית

21/11/2002 | 09:44 | מאת: לילך נהרי

נורית שלום לפי מיטב דעתי תזונה ונטורופתיה לא יכולה לפתור את הבעיה, אלא רק לתמוך, שזה לא פחות חשוב. חשוב למצוא נטורופת טוב ששם דגש על גופנפש בעבודתו. יתכן ותהיה יותר הצלחה בתחום ההומאופתיה, שווה לנסות. נסי להפנות את השאלה בפורום הנטורופתיה. בהצלחה

23/11/2002 | 16:27 | מאת: אהרוניBIOMAGNETICS

אני מכיר מרפא המטפל בשיטת גוף/נפש עם קבלות של הצלחה שמו אילן ברמן הוא גר בכרמיאל אפשר למצוא אותו בספר הטלפונים אם לא תשיגי אותו פני אלי בדוא"ל ואשמח לתת לך את מלוא הפרטים אגב הוא מטפל ברחבי הארץ

מנהלי פורום נטורופתיה