דלקת בדרכי השתן

דיון מתוך פורום  נטורופתיה

11/11/2002 | 20:22 | מאת: מישהי19

אני סובלת מדלקת בדרכי השתן והתחלתי היום לקחת אנטיביוטיקה. מי שסבל פעם מהדלקת הזאת יודע שהיא ממש ממש "לא נעימה" (במילים יפות) והייתי רוצה לזרז את זמן ההחלמה. רציתי לדעת אם יש סוגים מסויימים של מזון שיכולים לסייע? שמעתי שמיץ חמוציות עוזר במקרים האלה למשל. יש עוד משהו חוץ מזה?

11/11/2002 | 22:52 | מאת: לילך נהרי

שלום! אם כך שמעת נכון - שתייה מרובה של מיץ חמוציות (לא ממותק! ללא סוכר\פרוקטוז\גלוקוז!) מאוד יעילה. רצוי להטיל שתן לאחר קיום יחסי מין. המנעי מסוכרים פשוטים, פחמימות מזוקקות, מיץ מרוכז. אכלי הרבה בצל ושום. אכלי תזונה עשירה בפרות וירקות, דגנים מלאים וקטניות. תוספים מומלצים: ויטמין C 500 מ"ג כול שעתיים בזמן מחלה בטא-קרוטן 200,000 יח' בי"ל ביום אבץ פיקולינט 30 מיליגרם ביום כשאת מסיימת את האנטיביוטיקה חובה לקחת תוסף של אצידופילוס על קיבה ריקה כמוסה ליום. ישנם צמחי מרפא שיכולים מאוד לעזור, אך אני נמנעת מלהמליץ לך, לדעתי זה צריך להנתן ע"י הרבליסט או נטורופת בצורה מבוקרת. בהצלחה!

מנהלי פורום נטורופתיה