zone principle

דיון מתוך פורום  נטורופתיה

24/05/2001 | 17:24 | מאת: ניב

יש עיקרון תזונה שאומר שבכל ארוחה צריכים לאכול בערך 40% פחמימות 30% חלבון ו-30% שומן ביחד, ושאכילה של רק סוג אחד של מזון לא בריא מבחינה ביוכימית (אכילה של פחמימה למשל ללא איזון עם חלבון תגרום לעליה מהירה של רמת הסוכר). האם רצוי להיצמד לעיקרון זה ולאכול מאוזן בכל ארוחה?

25/05/2001 | 00:05 | מאת: ד"ר יהודית לריה

לניב אם אוכלים פחמימות מורכבות אין עליה של סוכר, כדאי לצרוך מסך הקלוריות היומי 60% פחמימות 0.8 על כל ק"ג חלבונים,20-25%שומן כאשר בשומן יש את כל חומצות השומן למינהם ,רווי,חד בלתי רווי,רב בלתי רווי. כך התזונה נשארת מאוזנת ולא חסר דבר. כל טוב

מנהלי פורום נטורופתיה