בי-קומפלקס - אקנה

דיון מתוך פורום  נטורופתיה

24/05/2001 | 13:22 | מאת: הגר

שלום, האם הבי-קומפלקס בלבד מהווה תחליף טוב לאנטיביוטיקה לנער בן 18? שאלתי נובעת מאחר ובכל פעם שבני מסיים את הכמות שהוקצבה לו על-ידי רופא העור, לא חולף זמן רב והפצעים בפנים חוזרים. תודה על ייעוצך בנושא. בברכה, הגר

24/05/2001 | 16:47 | מאת: רמי מור - הומאופט

שלום רב התשובה היא שלילית . ויטמין זה או אחר אינו הגורם התחליפי לאנטיביוטיקה. אפשר לטפל באקנה בדרכים יעילות מאד עם תוצאות מרשימות. אפשר להשאיר הודעה באי מייל שלי באם תחפצי. בברכה רמי מור

25/05/2001 | 00:07 | מאת: ד"ר יהודית לריה

להגר זה לא מספיק ,צריך גם אבץ (לעשות הפסקה של חודש אחרי לקיחה של 3 חודשים) ויטמין E, בטא קרוטאן. כל טוב

29/05/2001 | 16:03 | מאת: הגר

לד"ר לריה שלום, האם צריכת האבץ צריכה להיות על-ידי כדורים בלבד? ואילו ובאיזה מינון? והאם בי-קומפלקס, ויטמין E ובטא קרוטאן ניתן לצרוך אותם קבוע? באיזה מינון (לנער בן 18). מחכה לתשובה. בתודה ובברכה, הגר

מנהלי פורום נטורופתיה