חיידק הליקובקטור

דיון מתוך פורום  נטורופתיה

04/11/2002 | 16:32 | מאת: ענבל

שלום, ברצוני לברר על טיפול אשר ניתן לקחת במקביל לאנטיביוטיקה (מוקיספן) ? בנוסף, האם צריך לבדוק רגישויות לסוגי מאכלים שונים? תודה רבה!

05/11/2002 | 09:02 | מאת: לילך נהרי

אני מבינה שאת לוקחת את האנטיביוטיקה בגלל אולקוס שנגרם, כך טוענים מחיידק האליקובקטר? באולקוס יש דרכים שונות להתמודד ברפואה המשלימה, אך אם בחרת לקחת אנטיביוטיקה אני ממליצה לך שבתום תקופת לקיחת האנטיביוטיקה תקחי תוסף של פרוביוטיקה - אצידופילוס - שזה תוסף של חיידקים ידידותיים שמאזנים את פלורת המעי הנהרסת אחרי שימוש באנטיביוטיקה.

מנהלי פורום נטורופתיה