בשר

דיון מתוך פורום  נטורופתיה

04/11/2002 | 15:50 | מאת: רונית

האם אכילת בשר מזיקה לחולי מעיים ובכלל מהי התזונה המומלצת?

05/11/2002 | 09:06 | מאת: לילך נהרי

אשמח לדעת על איזה חולי את מדברת לפני שאענה מהי התזונה המומלצת. בכול אופן בשר אינו מומלץ לחולים במחלות מעיים, וגם לאנשים בריאים כדאי להמנע מבשר כמה שאפשר. לתשובה יותר נרחבת למה לא לאכול בשר אנא קראי את השאלה של ישו "מדוע מבחינה מדעית לא בריא לאכול חלב ובשר"

05/11/2002 | 12:23 | מאת: רונית

ללילך, תודה על תשובתך. אני מדברת על מחלת הקרוהן. הבעיה שלי שאם אני לא אוכל מזון מהחי כמו בשר ודגים, אני לא אצליח לקבל כמות מספיקה של חלבונים. יש לך עיצה בשבילי?

מנהלי פורום נטורופתיה