הקשר בין תזונה לריח גוף...

דיון מתוך פורום  נטורופתיה

04/11/2002 | 03:55 | מאת: ג

האם יש קשר בין התזונה לריח הגוף?

04/11/2002 | 08:58 | מאת: לילך נהרי

יש הטוענים שכן. ישנם אנשים שריח הגוף שלהם מאוד חריף ויש הטוענים שזה מעודף רעלים שנמצאים בגוף. כמובן שטענה זו לא מדעית ועד כמה שידוע לי לא נבדקה מעולם. אולם ידוע כי סרחון זה תמיד פעילות של חיידקים. גוף לא מאוזן עם מערכת חיסונית חלשה יסבול יותר מפעילות חיידקים, אז אולי כאן הקשר. אני יודעת שחיידקים מסוימים עושים ריחות מסוימים. אני זוכרת שרופא אף-אוזן-גרון פעם סיפר לי שכשמטופל נכנס אליו לחדר הוא כבר לפי הריח ידע איזה חיידק נמצא אצלו באוזן...

06/11/2002 | 23:00 | מאת: אהרוניBIOMAGNETICS

מי שזוכר גלי העליה בקום המדינה הביאו עמם אנשים בעלי ריחות שונים כתוצאה מהאוכל שהם אכלו למשלהתימנים שהיו צורכים כמויות גדול ות של חילבה היה ריח גוף של חילבה הגרוזינים שאכלו כמויות גדולות של שום גוף הדיף את ריחו יש אומרים כי ריחות האוכל יוצאים מהגוף עם הזיעה

מנהלי פורום נטורופתיה