בננה וליחה

דיון מתוך פורום  נטורופתיה

03/11/2002 | 10:41 | מאת: נעה

שלום רב, אני מבולבלת מהגישות השונות לגבי אכילת בננה. האם בננה גורמת לליחה אצל פעוטות?

03/11/2002 | 11:41 | מאת: יואל שניאור - נטורופת

שלום! אין גישה כל פרט הוא גישה ולכן יש את החיים לנסיון וטעיה! אם נתת בננה וראית שגרם לליחה, הפסקת למשך 3 ימים וחזרת לתת שוב ושוב חזרה הליחה כנראה יש דברים בגו. כל זאת אם מנעת מוצרים אחרים מהתפריט, כגון מוצרי חלב, פירות הדר וכד', או שתנסי גם אותם! רק בריאות!

03/11/2002 | 14:05 | מאת: לילך נהרי

בהחלט! אצל מבוגרים בננה בהגזמה תיצור לליחה. אצל פעוטות כמות קטנה יכולה ליצור עומס על המערכת שלא רגילה למזון ליחתי וזה יכול להוביל במקרים מסוימים לדלקות אוזניים ועיניים. כמובן שיש גם יתרונות לבננה, אך רצוי לא לאכול, בייחוד אם יש נטיה לדלקתיות ולחתיות יתר.

מנהלי פורום נטורופתיה