קנסולוגיה (?)

דיון מתוך פורום  נטורופתיה

02/11/2002 | 19:51 | מאת: ענבר

שלום, אשמח לדעת פרטים נוספים על שיטת הקנסולוגיה, או משהו כזה, מה זו השיטה כיצד היא פועלת והאם ידוע על תוצאות חיוביות? תודה, ענבר.

03/11/2002 | 08:29 | מאת: לילך נהרי

ענבר שלום מצטערת אך אין לי ידע רב בנושא, כך שלא אוכל לעזור לך

03/11/2002 | 08:40 | מאת: אברהם

אני חייב לספר שהבת שלי חלתה והלכתי בין היתר לקיסיולוגית שבסופו של דבר התברר שהחמירה את המצב של הילדה זואתי שיטה מאוד מוזרה שבודקים את המתח של השרירים בתגובה לכל מיני דברים. וככה מחליטים איך לטפל אני באופן אישי לא ממליץ על זה בכלל

03/11/2002 | 13:49 | מאת: מיקי

אני עברתי טיפול קינסיולגי לפני שנתיים למיגרנות שהיו לי בתכיפות גדולה. כשתיים בשבוע. המיגרנות עברו! בנוסף לכך חל שיפור גדול גם בקדחת השחת ממנה סבלתי למרות שהטיפול לא היה בה. בכלל עשיתי שינויים טובים בחיי בעקבות הטיפול.

מנהלי פורום נטורופתיה