במקום כדור פסיכיאטרי

דיון מתוך פורום  נטורופתיה

28/10/2002 | 22:24 | מאת: דאגן

שלום למשתתפים, חברה לוקחת סרוקסט (כדור פסיכיאטרי) לטיפול בדכאון האם יש בנמצא טיפול הומאופטי לבחורה במצבה במקום כדורים ? תודה...

29/10/2002 | 23:13 | מאת: לילך נהרי

טיפול אלטרנטיבי במצבים כאלו יכול להצליח, תלוי כמה זמן המטופל לוקח את התרופה. בכול מקרה כדאי למצוא נטורופת או הרבליסט מקצועי וטוב ולנסות.

30/10/2002 | 16:02 | מאת: רמי מור - הומאופט

שלום לילך נהרי תשובך מחייבת את תגובתי. ומי ישא באחריות במידה והיא תשלח יד בנפשה כתוצאה מאי נטילת הטיפול הפסיכיאטרי אשר קרוב לודאי מאזן אותה מפני התדרדרות. סליחה זה לא הולך ככה...טיפול אלטרנטיבי הרבליסט ...ובטיח זה פקוח נ פ ש. רמי מור

01/11/2002 | 16:06 | מאת: דאגן

תודה רבה לכולם.... למזלנו היא לא אובדנית ובעלת נטיות

02/11/2002 | 00:58 | מאת: רויטל ברמן

ראשית תודה לכל מי שתרם את דעתו. אכן סוגייה זו של טיפול אלטרנטיבי לאנשים אשר נוטלים תרופות פסיכיאטריות היא שנוייה במחלוקת ובעייתית, גם מבחינה חוקית (אם חס ושלום משהו משתבש) וגם מבחינת תפיסתית. התשובה לשאלה "האם לטפל" ו"האם להוריד תרופות" במצבים כאלה היא תמיד לגופו של עניין ובשיתוף פעולה עם הפסיכיאטר או הפסיכולוג המטפל (בתקווה ויש לו/ה ראש פתוח כמו לד"ר עידו חרמון) תוך הצבת גבולות ברורים לטיפול ותאום ציפיות של כל הצדדים. אין צורך להתלהם, בסך הכל רמי מור העלה נקודה חשובה וכואבת מאוד למטפלים האלטרנטיביים, אשר חשופים מאוד לתביעות מצד מטופליהם בגלל סטטוס המקצוע בארץ. בשאיפה במהרה בימינו יהפכו את הרפואה המשלימה (משלימה, לא אלטרנטיבית) לחוקית וימסדו אותה. כולם ירוויחו מזה - גם הציבור וגם המטפלים. שלום.

מנהלי פורום נטורופתיה