לרוויטל על טריפטופאן

דיון מתוך פורום  נטורופתיה

25/10/2002 | 17:38 | מאת: רונית

שלום רויטל באחד השאלות המלצת על 5 גר' טריפטופאן לבעיית שינה. ע"פ הידוע לי טריפטופאן אינו נמכר בבתי מרקחת או טבע. היכן איפוא אפשר להשיגו ? ומדוע htp 5 אינו יעיל לאורף זמן, והאם הוא נמכר בארץ. מודה לך מראש. רונית

25/10/2002 | 20:59 | מאת: רויטל ברמן

הי רונית, לגבי השגת הטריפטופאן, אולי ב - GNC ניתן להשיגו, אינני יודעת. לגבי ה - HTP-5, הוא מעודד שינה עד כדי עודף (כן, יש דבר כזה), מה שיכול לגרום להפרעה בחלומות, סיוטים ובחילות. לגבי היכן הם נמכרים אינני יודעת, תצטרכי לערוך סקר שוק. ערב טוב.

26/10/2002 | 21:08 | מאת: אהרוני BIOMAGNETICS

כל תרופה שלוקחים גורמת לגוף להסתגל אליה ולפתח נוגדנים ולכן יש צורך אח"כ להגדיל את המינונים. אבל שנה בתנאים נאותים אפשר לקבל ע"י מספר פעולות. 1.יש לסלק מהחדר או לסגור ע"י הוצאה מהתקע את הטלויזיה ושאר מכשירי חשמל הנמצאים בחדר להרחיק עד למרחק של 1 מטר מהראש 2.לבדוק אם אין זליגת חשמל מהקיר ואם השקעים נמצאים ליד הראש יש להעבירם משם 3.יש לישון בחושך מוחלט כדי לגרום לגוף ליצר את הורמון השינה הנקרא מלטונין. 4.יש להצמיד בראש זוג מגנטים מעל בלוטת האיצטרובל כדי להגביר את יצור המלטונין מידע זה מובא מספרו של פיטר קוליש לנצח כאב לטיפול בבעיות שינה לפרטים מנוספים אצלי בדוא"ל לילה טוב

מנהלי פורום נטורופתיה