קרם לחות

דיון מתוך פורום  נטורופתיה

24/10/2002 | 16:36 | מאת: פזית

שלום רויטל/לילך להפתעתי מצאתי ברשימת המרכיבים של קרם לחות לפנים שקניתי מחברה ידועה קפאין, האם אני גורמת נזק לעצמי במריחת הקרם או שהמרכיב הוא במינון נמוך וגם כשמרחתי אותו על היד הרגשתי עיקצוץ קל על מה זה מצביע? בעיקרון ,מזה מ"ס שנים אני שומרת על תזונה בריאה ומשתדלת להתרחק מחומרים משמרים,כימיקלים וכו' תודה

24/10/2002 | 17:58 | מאת: סנפירית

האם הצלחת למצוא ק. לחות טבעי לגמרי??? אחרי חיפושים רבים הגעתי למסקנה שאין דבר כזה, האופציה היחידה היא הכנה עצמית.(כדי ליצור ק. טבעי).

25/10/2002 | 10:34 | מאת: רויטל ברמן

שלום פזית וסנפירית, לגבי הקפאין בקרם לחות, הוא הושם שם מאחר ויש לו תכונה מכווצת, אשר גורמת למתיחה של העור, סגירת נקבוביות וכו'. ישנם קרמים טבעיים לחלוטין על בסיס קרם צמחי עם ויטמין E וצמחי מרפא שעושים את העבודה. אני מכירה מקום אחד שמייצר אותם, אני מניחה שיש עוד מקומות. קוראים למקון "ראן צמחים" וזה בית עסק לצמחי מרפא בת"א. טלפון: 03-5276412 כל טוב.

25/10/2002 | 15:42 | מאת: סנפירית

מנהלי פורום נטורופתיה