הפרעות אכילה

דיון מתוך פורום  נטורופתיה

20/10/2002 | 14:45 | מאת: מעוז

שלום, האם יש דרך טבעית (נטורופתיה למשל) לעזור לנערה (בת 18) הסובלת מבולימיה? היא עדיין אינה בטיפול כלשהוא. תודה

20/10/2002 | 23:00 | מאת: מאי (תזונאית ונטורופתית)

הייתי ממליצה על להיעזר בפסיכולוג ובמקביל - לנסות את שיטת פרחי באך, ואם זה לא מקדם את העניין לנסות הומאופתיה ורק בשלב מתקדם שקיימת בשלות נפשית להתחיל עם המלצות לתזונה וייעוץ נטורופתי.

21/10/2002 | 19:56 | מאת: רויטל ברמן

שלום מעוז, אני מסכימה בהחלט עם מאי. נסה לשלוח את הבחורה למטפל הומאופאתי או מטפל בפרחי באך (רצוי אחד/אחת עם המלצות). בהצלחה.

מנהלי פורום נטורופתיה