איך מסדרים חילוף חומרים איטי?

דיון מתוך פורום  נטורופתיה

15/10/2002 | 04:57 | מאת: המתוסכלת

שלום לכולם, אני סובלת מחילוף חומרים איטי ביותר (בלשון המעטה), על מנת לפתור את הבעיה קניתי בחנות טבע נוזל בשם יובסלקס שמטפטפים כ-20 טיפות ממנו לכוס מים בכל יום וזה מסייע לשיפור חילוף החומרים. המוכרת אמרה שזה לא ממכר ומרגיל את הגוף לחילוף חומרים נורמלי. עד כה לא הרגשתי שהגוף שלי הורגל ובלי הטיפות הכל חוזר חלילה. האם יש כדורים או טיפול אחר שיעזור לי (טבעי ולא ממכר?) בתודה המתוסכלת

15/10/2002 | 10:47 | מאת: לילך נהרי

הדרך היעילה ביותר, הזולה ביותר והבריאה ביותר לעלות את חילוף החומרים היא פעילות גופנית. אני מכריה מוצרים מסוימים בשוק שעוזרים להעלאת חילוף החומרים, אך לא הייתי ממליצה אליהם מבחינה בריאותית. השאלה היא כיצד את מגדירה חילוף חומרים נמוך, האם עשית בדיקה לפעילות בלוטת התריס?

מנהלי פורום נטורופתיה