שמנים אתריים לבע"ח

דיון מתוך פורום  נטורופתיה

14/10/2002 | 14:47 | מאת: איריס

אני מכירה סידרה של שמנים אתריים ממש יעילים תוצרת הארץ, ולאחרונה השתמשתי בתכשיר מבריא פצעים ודלקות על חתולה שלי שהיתה פצועה. מצבה השתפר פלאים תוך כמה ימים, והפצעים הבריאו כרגע לגמרי. אני יודעת שהתכשירים לא רעילים לבני אדם, ואפשר גם לבלוע אותם לפי הוראות היצרן. האם יש לכם מושג בקשר לטיפול בבע"ח? ואם התכשירים 'נוסו על בני אדם' האם אומר שהם בטוחים לחיות מחמד?

14/10/2002 | 22:32 | מאת: יואל שניאור - נטורופת

שלום! בעיקרון שמנים אתריים יעילם מאוד גם לבע"ח, אולם יש לדעת לעבוד נכון מבחינת מינון וכמות - פנימי. חיצוני - אין בעיה רק כאשר מדובר במיהול , למעט לבנדר, עץ התה שאפשר ישירות. לרוב הניסויים הם דוקא הפוכים, לצערי, קודם על בע"ח ורק אח"כ על חיות - כמונו. (קצת הומור.....). אגב, ישנם ריחות שעובדים על בע"ח שונה מאיתנו ויש להיזהר מכך. דוגמא מביכה מאוד היא חתולים לא אוהבים ריח של תבלין מסויים והם משמידם את המקום (במקרה זה היה צמיג שנמרח עליו חומר מסוים ואח"כ לא נשאר צמיג......). רק בריאות ובהצלחה!

15/10/2002 | 08:30 | מאת: רויטל ברמן

שלום איריס, אל תתני לבע"ח שום חומר שאת לוקחת לעצמך. זה לא תמיד מתאים ואי אפשר לצפות זאת מראש. לדוגמא, אקמול זה כמו רעל לכלבים וחתולים. ישנם מטפלים אלטרנטיביים אשר הכשרתם היא לטיפול בבע"ח בלבד, זה נקרא H.A.T. אני מכירה מטפלת כזו, תשאלי אותה. קוראים לה ליאורה מרק 056-719711 רק בריאות לך ולחתולה.

מנהלי פורום נטורופתיה