שאלה?

דיון מתוך פורום  נטורופתיה

13/10/2002 | 00:49 | מאת: מיכל

שלום רב! אני בת 26 רווקה , ולוקחת " קומדין" לדילול הדם בגלל קרישת דם. ואסור לי לקחת גלולות בגלל מצב בריאותי. ברצוני להתייעץ על נשירה וחיזוק השיער. יש לי נשירה בשיער ופשוט השיער מתקצר לי מאוד מאוד ולא גודל בכלל. מה עליי לעשות? לקחתי כדורים רוטס ולא עזר לי , וויטמינים מקבוצת B לא עושים לי טוב, ההפך מביא אותי לאי שקט ,לדיכאון אמרתי את זה לרופא עור והוא הביא לי כדורים B קופלקס ואמרתי לו שזה לא עושה לי טוב וזה עושה לי ההפך ואני נכנסת לדיכאון ועצבנית והוא אמר שזה לא יכול להיות. וכבר כמה פעמיים שזה קורה לי, ובגלל שזה עושה לי לא טוב אני מפסיקה לקחת את B קופלקס או את הרוטס. האם זה יכול להיות דבר כזה??? ועברתי את כל הבדיקות והכול בסדר וגם עשיתי בלוטת התריס. מה הייתם ממליצים לי לחיזוק השיער ,ושיגדל לי מהר. תודה מראש מיכל

13/10/2002 | 10:12 | מאת: לילך נהרי

קודם כול, לפני שאני עונה, חשוב לי לדעת למה את לוקחת קומדין

13/10/2002 | 14:00 | מאת: מיכל

שלום רב! אני לוקחת קומדין כי עברתי ניתוח בלב להוצאת קריש דם , אז אני צריכה לקחת קומדין לכל החיים ואסור לי להשתמש בהורמונים,כי הגוף שלי מייצר קרישים.

15/10/2002 | 10:43 | מאת: דליה

למיכל שלום, מכירה תכשיר טבעי לחלוטין שמונע נשירה ומצמיח שיער, ואין לו תופעות לוואי בכלל. פועל יופי. 914983-055.

מנהלי פורום נטורופתיה