ביצים

דיון מתוך פורום  נטורופתיה

12/10/2002 | 18:43 | מאת: קירה

יש עכשיו כל מיני סוגי ביצים: אורגניות, משק טריות, ביצים מועשרות באומגה 3 וביצי חופש. מה ההבדל ביניהם ומה כדאי לאכול? ובאותה הזדמנות - עד כמה ביצים אפשר/מומלץ לאכול?

12/10/2002 | 19:32 | מאת: לילך נהרי

כמובן שעדיף לאכול ביצים אורגניות מתרנגולות שטיילו חופשי בשדה, אכלו עשב רענן ולא מרוסס, ולא הופצצו באנטיביוטיקות. השילוב המנצח זה ביצים אורגניות מועשרות באומגה 3. הסיבה שביצים לא מומלצות כי הן עשירות בשומן רווי ובחלבון - שני מרכיבים שנמצאים בעודף בתזונה מערבית ממוצעת, ועודף מרכיבים אילו מביא להרבה חולי של מחלות כרוניות נפוצות בעולם המערבי.

12/10/2002 | 20:07 | מאת: קירה

כן, אבל ביצי חופש הן גם כביכול ביצים אורגניות. או שלא? מה ההבדל ביניהם?

מנהלי פורום נטורופתיה