licorice

דיון מתוך פורום  נטורופתיה

12/10/2002 | 15:42 | מאת: תמי

שלום, האם משתמשים בהוספת חומר ה-licorice בתוספי מזון (biocare) למשל? תודה

12/10/2002 | 19:33 | מאת: לילך נהרי

האם את מתכוונת לצמח המרפא ליקוריץ?

13/10/2002 | 13:47 | מאת: תמי

כן. אבל.... במאמר מסויים באינטרנט כתוב שחומר זה הוא אחת הסיבות להיפוקלמיה. לכן אני רוצה לדעת אם מוסיפים אותו כחומרי טעם וריח במזון או בתוספי מזון שאני לוקחת. תודה.

14/10/2002 | 00:53 | מאת: רויטל ברמן

שלום תמי, לא ידוע לי על כך שליקוריץ גורם להיפוקלמיה. לגבי התוספים, תשאל בחברה המייצרת את התוספים שאתה נוטל נקודתית לגבי מה שאתה לוקח. הם יתנו לך תשובה מדויקת לגבי תכולת הכדור. לבריאות.

מנהלי פורום נטורופתיה