סוכר חום

דיון מתוך פורום  נטורופתיה

11/10/2002 | 19:25 | מאת: יניב

שלום , שאלתי היא אם סוכר חום בריא יותר מסוכר רגיל והאם יש סוג סויים מומלץ בברכה

12/10/2002 | 08:18 | מאת: לילך נהרי

ההבדל בין סוכר חום לסוכר לבן הוא שסוכר לבן הוא תוצר יותר מזוקק מהסוכר החום. את כול ה"דברים הטובים" בסוכר, הויטמינים והמינרלים , מוציאים מהסוכר הלבן, ומשאירים רק קלוריות ריקות. מה שמוציאים מהסוכר הלבן נקרא מולסה, וזה גם ממתיק דמוי דבש שאפשר לקנות בחנויות טבע ועשיר כמובן בכול המינרלים והויטמינים שהוציאו מהסוכר. אך אל לך לטעות! הסוכר החום, הסוכר הלבן, הדבש והמולסה - כולם הם סוכרים פשוטים וכדי לצרוך מהם כמה שפחות, במצבי חולי מסוימים כדאי שלא לצרוך אותם בכלל. כמובן שאם כבר צורכים מתוק - עדיף סוכר חום. אזהרה קטנה - יש חברות שצובעות את הסוכר הלבן בקרמל ומוכרות אותו כסוכר חום. מבחן לעשות אם הסוכר באמת חום - כך רבע כוס סוכר חום, מלא חצי הכוס מים וראה - אם הצבע שוקע ונשאר סוכר לבן - סימן שרימו אותנו!

12/10/2002 | 20:44 | מאת: יניב

שלום, תודה על התשובה מהם אם כן הממתיקים הלא פשוטים שההם ניתן להשתמש בברכה

מנהלי פורום נטורופתיה