שאלה מביכה אך רצינית מאוד!

דיון מתוך פורום  נטורופתיה

11/10/2002 | 13:35 | מאת: אסף

לפני כחודשיים הפסקתי לאכול מוצרי מזון מן החי בעקבות כתבה שקראתי באתר של דר' ווילס. הרגשתי הכללית מאוד השתפרה והרגשתי עליה ניכרת ברמת האנרגיה שלי אך דבר מוזר(מבורך לרוב) קרה לי והוא שפעמים רבות במשך היום מתעוררת אצלי זיקפה.. העניין די מצא חן בעיניי בהתחלה אך כעת זה די התחלי להציק במיוחד כאשר הזיקפה מופיעה בשעות שונות ובמקומות שונים כמו בעבודה והדבר מאוד מביך אותי. שאלתי היא : נראה לי שיש קשר בין השיוני התזונתי לבין היארועץץ האם אכן נכון הדבר? אם כן כיצד אפשר לפתור את הבעיה? מאוד אודה לכם על התייחסות אסף

12/10/2002 | 08:20 | מאת: לילך נהרי

אין שום קשר בין הפסקת מזון מן החי לזקפה מתמדת. הצעתי אליך - קודם כול גש לרופא לבדיקה גופנית מקיפה

מנהלי פורום נטורופתיה