פוריות

דיון מתוך פורום  נטורופתיה

08/10/2002 | 22:50 | מאת: גילנית

אני ובן זוגי מועמדים לטיפולי הפרייה חוץ גופית. בעיית הפיריון אצלנו קשורה באיכות וספירת זרע נמוכה. האם יש דברים שעשויים לסייע בשיפור איכות הזרע ושהיית ממליצה עליהם? הכוונה תוספי מזון או תזונה מסויימת או המנעות מהרגלי חיים מסויימים וכדומה.

10/10/2002 | 10:59 | מאת: יואל שניאור - נטורופת

שלום! כבר דנו בענין זה בפורום, תוכלי לעשות חיפוש ותראי. בכל מקרה על קצה המזלג: תוספימזון כגון: אבץ, ויט' C, E גנסנג' , ח"א שונות הם העיקריים. מניעת עישון, אלכוהל, סמים ומזון עשיר בשומנים ופחמממות. - בכללי. מומלצת פ"ג, מזון בריא והרבה שלווה ורוגע. רק בריאות!

10/10/2002 | 11:15 | מאת: דליה ודוד הבריאות הטבעית

את מוזמנת להיכנס לאתר הבית של הקלינקה לפיריון ופוריות ובחירת מין הילוד ,בשיטה טבעית כתובת האתר http://www.dryang.co.il/briut2100 ברוכים הבאים וגלישה נעימה

מנהלי פורום נטורופתיה