בבקשה עזרה אני כבר יותר מחודש מחפש

דיון מתוך פורום  נטורופתיה

08/10/2002 | 18:38 | מאת: ליאור

אני מחפש כבר הרבה זמן תוסף מזון או צמח - לא אכפת לי מה רק שיעבוד. משהו נגד לחצים,חרדות ומתחים... אני גוסס ציפורנים הרבה, משחק עם השער, מרגיש מתח במפרקים בגוף וכו.... אני רק יודע שיש הרבה צמחים ותוספים שונים שלא נחקרו ממש ויש גם כאלה שעוללים להזיק לפעמים ולעשות תופעות לוואי כמו שקראתי על הצמחים המרגיעים - קמומיל,מליסה וולריאן באתר - http://gamnon.tripod.com אז שוב אני רוצה משהו מוכח ולא מסוכן אני יודע באמת לתשובה

08/10/2002 | 21:48 | מאת: שלומי - הומאופתיה קלאסית

שלום רב, אם אתה באמת רוצה לעזור לעצמך ולא רק בתור קלישאה, פנה למטפל באופן אישי ואל תחפש תשובות או עצות וירטואליות. אתן לך דוגמא: לקחית קמומיל במינון לא נכון או שהצמח לא מתאים לך, יכול בקלות לגרום לך להיות יותר עצבני, יותר לכסוס ציפורניים ופתלוגיות נוספות הקשורות למערכת העיכול. לכן ידידי, מצוקתך מובנת, פנה למטפל רציני באופן אישי לקבלת טיפול מתאים הכולל מעקב צמוד. בכבוד רב, שלומי זילברמן הומאופתיה קלאסית www.homeopathy.co.il

09/10/2002 | 00:44 | מאת: רויטל ברמן

ליאור, עניתי לך בפעם הראשונה (http://doctors.msn.co.il/forums/read.php?f=113&i=39042&t=38642) מצטערת על האיחור בתשובה.

מנהלי פורום נטורופתיה