פריון

דיון מתוך פורום  נטורופתיה

07/10/2002 | 20:58 | מאת: רחלי

שלום רב, קראתי פעם מאמר, שנתן כמה טיפים לנשים הנמצאות בטיפולי פוריות: לא לשתות משקה מוּגז, לא ללכת יחפה ולא לאכול מזון חריף או מתובל מדי. האם יש ממש בעצות הללו?

10/10/2002 | 11:21 | מאת: דליה ודוד הבריאות הטבעית

את מוזמנת לבקר באתר הפיריון והפוריות של דליה ודוד נשמח מאוד לעזור לך כתובת האתר http://www.dryang.co.il/briut2100

14/10/2002 | 00:28 | מאת: רויטל ברמן

לא. אין בהן ממש... הכוונה והרעיון שמאחוריהן, כך אני מאמינה, היא פשוט לשמור על בריאותך, לאכל ולשתות רק דברים בריאים, לא להחשף לתחלואה ולמתחים. ישנם צמחי מרפא שיכולים לעזור. האם את מאוזנת הורמונלית ?

מנהלי פורום נטורופתיה