אריתרסמה

דיון מתוך פורום  נטורופתיה

05/10/2002 | 14:12 | מאת: בונגי

אילו פתרונות יש לנטורופתיה ותוספי המזון לאריתרסמה ?

12/10/2002 | 08:36 | מאת: לילך נהרי

תכתוב בבקשה את שם המחלה בלועזית

12/10/2002 | 14:15 | מאת: בונגי

שם המחלה בלועזית הוא ERYTHRASMA ותוכלו למצוא מידע מקיף ומפורט על המחלה באמצעות חיפוש במנוע החיפוש GOOGLE. תודה מראש.

14/10/2002 | 13:44 | מאת: לילך נהרי

14/10/2002 | 13:50 | מאת: לילך נהרי

בונגי היקר הצעתי אליך כך - במידה ואתה נוטל אנטיביוטיקה עקב המחלה, או שנטלתה בעבר, רצוי שתיקח תוסף של פרוביוטיקה, חיידקים ידידותיים, הנקראים גם "אצידופילוס". כמוסה אחת ליום על בטן ריקה, ולא לשכוח לשים את המוצר בקירור לאחר פתיחה. אתה יכול לנסות להשתמש בסבון שמן עץ התה, הנמצא בכול חנות טבע. כמו כן רצוי שתתמקד בתמיכה במערכת החיסון וזה כולל אכילת ירקות ופירות, דגנים מלאים, דגי ים צפוני (סלמון, מקרל, טונה, בקלה, סול) קטניות. הדגש הוא על אוכל חי, כמה שפחות מעובד, דל שומן (ולכן להמעיט ממוצרים מהחי). רצוי להמנע מאוכל מעובד, עשיר בחומרים משמרים, צבעי מאכל וכו'. בהצלחה

מנהלי פורום נטורופתיה