תוספי מזון בהריון

דיון מתוך פורום  נטורופתיה

04/10/2002 | 11:19 | מאת: ללינקה

לפני כחודשיים נפגשתי לראשונה עם נטרופת, הוא אבחן כי נדבקתי במחלת הנשיקה - דבר שאושר בבדיקות דם שערכתי לאחר מכן (הרמה בדם היתה 660 - ונאמר לי שכבר איני מדבקת), כמו כן, ואולי בעצם כתוצאה מכך סבלתי מעייפות. בנוסף יש לי פסוריאזיס ובעיה בבלוטת התריס ואני נוטלת אלטרוקסין. הנטרופת המליץ על דיאטה ללא מוצרי חלב (אבחן רגישות כלשהי), ללא מוצרי סויה למיניהם, ללא פירות הדר, מלון, אגס.... בנוסף רשם לי את תוספי המזון: "לייף-גארד" (מכיל Q10, סלניום, ויטמין E) קפסולות של שמן דגים B12+חומצה פולית - בגלל B12 גבולי לדבריו (325). לאחר הקדמה מעט ארוכה...: כעת אני בהריון (בשעה טובה יש לציין) ורציתי לדעת האם מותר לי להמשיך ליטול תוספים אלה בזמן ההריון? נאמר לי פעם כי Q10 אינו מומלץ בהריון - האם זה נכון? סליחה על המכתב הארוך.... מחכה לתשובה

04/10/2002 | 16:17 | מאת: יואל שניאור - נטורופת

שלום! לא ממליץ על Q 10 בזמן הריון. תוכלי לעבור למולטי ויטמין המתאים לנשים הרות ומניקות כגון: אומגה 9 חודשים של אחלטמן או פרנטל של החברות האחרות או ויטה מאם של קאל., לפי שיקול כלכלי שלך! ושיהיה במזל טוב!!!

04/10/2002 | 20:57 | מאת: ללינקה

תודה על התשובה המהירה! מה לגבי שמן דגים (4 קפסולות ביום) וB12 ...??

מנהלי פורום נטורופתיה