טיפול

דיון מתוך פורום  נטורופתיה

01/10/2002 | 21:30 | מאת: גאיה

האם שום יכול למנוע דלקת גרון. אני סובלת מסטרפטוקוק מדי פעם. או שיש משהו אחר שעלול לעזור. תודה

05/10/2002 | 21:08 | מאת: רויטל ברמן

שלום גאיה, 2-3 שיני שום שום טרי בהחלט יכול למנוע דלקת ואף לטפל בדלקת אם זו החלה. גם תה ג'נג'ר (כפית של שביבי שורש ג'ינג'ר מגורר או תבלים זנגויל מיובש) - לא להמתיק יותר מידי משום שהסוכר מהווה מצע גידול לחיידקים, גרגור מי מלח חמימים או אבקת סודה לשתייה עוזרים מאוד לחיטוי הגרון ומערכת העיכול. רצוי להמנע בתזונה מסוכרים ולצרוך הרבה ויטמין C (פרות, ירקות כגון כרוב, כרובית וברוקולי). אם מתחילה לך דלקת את יכולה לטפל עם 30 טיפות של צמח האכיניציאה (בטינקטורה = מיצוי באלכוהול) ברבע כוס מים - לגרגר ואח"כ לבלוע, 3-4 פעמים ביום + כדור של אבץ פיקולינאט ווטמין C. מנסיון - זה מפסיק לחלוטין את השימוש באנטיביוטיקה ומפחית הישנות של הדלקת. לבריאות.

מנהלי פורום נטורופתיה