עקב רגל יבשה וסדוקה

דיון מתוך פורום  נטורופתיה

30/09/2002 | 22:30 | מאת: גבי

שלום רב , ברצוני לדעת האם יש לנטורופטיה מה להציע לי בבעיה זו של עקב יבש וסדוק ????? תודה מגבי

05/10/2002 | 20:04 | מאת: רויטל ברמן

שלום גבי, תשמע, זה תלוי בך. אני יכולה לפטור אותך בקרם צמחי, אבל אם כך לך לבית מרקחת וקנה קרם, אתה לא צריך אותי. אם אתה חושד שיש בעיה אחרת מאחורי היובש, כגון פטרייה עקשנית, אז תיגש ליעוץ נטורופתי ושם תשטח את מצבך הבריאותי. אולי יש לך בעיות נוספות שקשורות לפטרייה ואף פעם לא עשית קישור בינהם. תוכל ללמוד משהו על עצמך ועל בריאותך כערך מוסף. שבוע טוב.

מנהלי פורום נטורופתיה