ןיטמין d

דיון מתוך פורום  נטורופתיה

30/09/2002 | 12:14 | מאת: אורית

שלום אני גרה בארץ קרה באירופה. הרופאים ממליצים לתת לילדים כאן תוספת של ויטמין d יש לי שני ילדים בני 10 ,4 האם עלי לתת להם תוספת כל שהיא? אם כן מהו המינון המתאים? בתודה מראש אורית

30/09/2002 | 22:07 | מאת: רויטל ברמן

שלום אורית, אני ממליצה לך ללכת עם ההמלצה של הרופאים המקומיים אשר מנוסים בדבר. המינון המקובל לילדים של ויטמין D הוא עד 1000 iu. זכרי כי ויטמין D יש בדגי סלומון, טונה, הרינג, שיבוט - למקרה שתעדיפי תחליף תזונתי למתן תוספים - וכן בכמוסות של שמן דגים (סביר להניח שהילד לא יעדיף אופציה זו). לבריאות.

מנהלי פורום נטורופתיה