ריפוי באמצעות שתן

דיון מתוך פורום  נטורופתיה

24/09/2002 | 21:45 | מאת: רינת

שלום רב, קראתי פעם ששתיית שתן עשוייה להועיל לטיפול במחלות רבות, במיוחד לדלקות בשלפוחית השתן. האמנם?

25/09/2002 | 22:54 | מאת: יואל שניאור - נטורופת

שלום! שתן הינו תוצר סטרילי אך מנקז מלחים ורעלנים אחרים. השתן מכיל גם הורמונים ישנה שיטה עתיקה לטיפול אך כמעט ואינה נהוגה בארץ. יש לדעת לעבוד נכון, דוגמא: שתיית שתן עצמי, ורק מאותו מין, יש להטיל קצת שתן ("ראשון") ורק אז לאסוף ויש להטיל שתן סופי (אחרון) - ז"א יש ללקט רק את השתן האמצעי. יש לעבוד על התזונה, ואין לשתות שתן אם לוקחים תרופות. עם השתן נעשה הרבה שימוש חיצוני לבעיות עור שונות והפרדוקס הוא שהוא גורם לתינוקות לעור מגורה ואדמומי, הכיצד? התשובה שניתנה היא כי השתן הנספג בחיתול עובר "תהליך" מסויים בהפיכתו לג'ל ועם החומר הנמצא בחיתול (מלבין) הוא הגורם המגרה. מקוה כי לפחות ננתי לך כיוון מחשבה בכללי. רק בריאות וזהירות!

מנהלי פורום נטורופתיה