אדרנלין

דיון מתוך פורום  נטורופתיה

21/09/2002 | 15:28 | מאת: ורד

עודף אנדרנלין כנראה מבחינה הורמונלית איך מוציאים את זה?

22/09/2002 | 13:33 | מאת: רויטל

שלום ורד, איך הגעת לאבחנה זו ? דרך בדיקות דם או תחושה (עודף מרץ או משהו) ? האם נבדקת ע"י אנדוקרינולוג ("רופא הורמונים") ? מה הוא אמר ? כדי לטפל צריך קודם אבחנה נכונה. עודף מרץ או עצבים לא מעיד בהכרח על עודף פתלוגי של אדרנלין, יש סיבות אפשריות אבות לזה, מעודף פעילות בבלוטת התריס, דרך צריכה עודפת של "ממריצים" (=קפה, תה, קקאו, סיגריות, סמים) או מתח כרוני בחיים המנוהל באופן לא נכון. נסי לתת לי יותר פרטים, שאבין על מה מדובר. יום טוב.

22/09/2002 | 21:00 | מאת: ורד

אכן זה על רקע הורמונלי כמו כן יש תחושה מוזרה ביד שמאל כנראה דלקת שרירים ובלוטות מוגדלות

מנהלי פורום נטורופתיה