שאלות

דיון מתוך פורום  נטורופתיה

15/09/2002 | 08:30 | מאת: נטע

רוצה חוות דעת על: האם אלו תוספי מזון מועילים ולמה בדיוק הם מועילים? מלטונין DHEA IDEBINONE L-CARNOSINE

19/09/2002 | 07:14 | מאת: לילך נהרי נטורופתית

מלטונין הינו תוסף מזון שלא נמכר OTC, כלומר ללא מרשם רופא, בארץ. בארה"ב אפשר לקנותו OTC. המלטונין הוא הורמון הקיים אצלנו בגוף, מופרש מבלוטת האצטרובל, והוא אחראי לשינה. לכול אדם יש זמן שהוא "שער השינה", זמן בו רמת המלטונין מאוד גבוה, וזה הזמן שבו אנחנו הולכים לישון. כשעוברים זמן זה ולא הולכים לישון לעיתים קרובות קשה להרדם. מצב כזה יכול לקרות בטיסה לאיזורי זמן שונים ואז משתמשים במלטונין לוויסות השינה. התוסף יעיל. IDEBINONE ן- L-CARNOSINE אני ךא מכירה. אולי הכוונה היא ל - L-CARNITINE?

19/09/2002 | 09:01 | מאת: אני

כן L-CARNITINE

מנהלי פורום נטורופתיה