קולרקס

דיון מתוך פורום  נטורופתיה

14/09/2002 | 16:22 | מאת: רינת

שמעתי שיש תרופה הכי חזקה לחיסול הקנדידה ושמה קולרקס התוכלולהמליץ בנדון?

17/09/2002 | 18:59 | מאת: רויטל ברמן

שלום רינת, בנושא קנדידה דובר באופן נרחב ביותר בפורום. עשי חיפוש ותמצאי. אני אישית פחות אוהבת את השימוש בתרופות אנטי-פטרייתיות רבות עוצמה אם לא מוצה טיפול יותר עדין הכולל תזונה מאוד מוקפדת (עשי חיפוש על תשובות שלי למשל: http://doctors.msn.co.il/forums/read.php?f=113&i=25488&t=25298). ישנם צמחי מרפא אנטי-פטריתיים אשר יכולים לעזור בהחלט עם פחות תופעות לוואי (אבל עדיין לא נטולים לחלוטין). לתבלינים שציינתי ולשום טרי יש יכולות אנטי-פטרייתיות מצוינות, ללא צורך בקניית תכשיר יקר ועם פחות תופעות לוואי. מכל מקום, אם החלטת לקחת את התרופה הזו או דומה לה, הקפידי לקחת פרוביוטיקה (חיידקים ידידותיים למעיים) ע"מ לצמצם תופעות לוואי גסטרואנטרולוגיות ולעזור לשקם את הגוף ממתקפת הקנדידה. לבריאות ושנה טובה.

מנהלי פורום נטורופתיה