בלוטות לימפה נפוחות דחוף!!!

דיון מתוך פורום  נטורופתיה

12/09/2002 | 20:54 | מאת: RAN

שלום רב ברצוני לקבל חו"ד בנושא מאוד בעיתי ומורכב. אני סובל מבלוטות לימפה נפוחות מתחת ללסת ימין צמוד לאוזן ימין בבית השחי וביכלל ניראה שיש בעיה סיסטמית בבלוטות הלמפה שלי. כמובן שניבדקתי ע"י רופאים מערבים כגון:פה ולסת רופא שינים א.א.ג ,ממוחה למחלות זיהומיות נשללו וירסים מסוכנים כולל HIV הוחלת על ביצוע ביופסיה שנתנה תשובה שהבלוטות נפוחות ממשהו ראקטיבי נשלל סרטן . בסוף התשובה היתה אין לך כלום... חוץ מזה שאני מסתובב עם בלוטות נפוחות מתחת ללסת וניראה כמו אוגר .... מקווה לשמוע חו"ד רצינית או אולי הפניה ויעוץ בתחום הרפואה הטבעית בברכת גמר חתימה טובה!!!!

13/09/2002 | 22:30 | מאת: אהרוני biomagnetics

יש טיפול בעזרת ביומגנטים כנראה שיש לך חסימות בצינורותהניקוז ץ מאחר והצינורות הם שקופים אין אפשרות לראותם בצילומים אשמח לעזור פנה אלי בדו"אל

14/09/2002 | 16:24 | מאת: רינת

אהרוני גם לי יש אותה הבעיה אבל בעקבות קנדידה ברצוני להפתר מהקנדידה במהירות הי אפשרית התוכל להפנותאותי למומחה נטול אינטרסים? והאם קולרקס מומלץ?

15/09/2002 | 09:21 | מאת: esunshine

האם למגנטים השפעות על דברים נוספים? אשמח להתעדכן גמר חתימה טובה

16/09/2002 | 23:23 | מאת: ליאור

האם יש מידע והסברים מדעים מאחורי השיטה הזאתי? היכן אני מוצא על השיטה עוד חומר? היא עוזרת למתח?

13/09/2002 | 23:36 | מאת: רויטל ברמן

הי רן, מבחינה הוליסטית, אם נשללה כאמור כל בעיה רפואית אחרת, יש לך חסימה לימפתית בנוזל הלימפה או קשרי הלימפה אשר תפקידם בגוף חיסוני. דרך הפעולה שנראה לי ממבט ראשון (כמובן שצריך תשאול כראוי) הוא שיפור הניקוז הלימפתי וחיזוקו ע"י פעילות גופנית אירובית סדירה, טכניקות נשימת-בטן וצמחי מרפא לימפתיים. במקביל יש מקום לשיפור תפקודי הכבד, אשר מייצר את רב נוזלי הלימפה בגוף, ע"י תזונה נקייה מכימיקלים ותרופות, שינוי בהרכב צריכת השומנים ושימוש בצמחי מרפא. אני בטוחה שטיפול כזה יתן שיפור משמעותי במצבך. גמר חתימה טובה והרבה בריאות.

מנהלי פורום נטורופתיה