השקד=שקד בגרון, יעני שקדים לא בדיחה..

דיון מתוך פורום  נטורופתיה

09/09/2002 | 14:54 | מאת: esunshine

בטח שזו לא בדיחה...בכל אופן אני חושבת שהפורום רציני..אז אולי מכיוון שאתם עוסקים בתזונה חשבת שקד..מעץ השקדיה..אבל לא זאת הכוונה.. עד כמה שהבנתי יש להימנע מאכילת מזונות לחים..האם יש עוד דרכים..האם שמעת על התופעה הלא מצחיקה...אולי מוזרה..אך מסתבר שידועה גם ברפואה... בתודה שמש זורחת

09/09/2002 | 15:29 | מאת: רויטל ברמן

אני מתנצלת שמש זורחת, אני שומעת כרגע לראשונה על תופעה זו. אמרי לי - במה מתבטאת הפתולוגיה ? זיהומים חוזרים בגרון ? כאבים ? אם הבעיה היא זיהומים (כך אני מניחה) אז הטיפול הוא כמו בדלקת גרון שמתחילה: גרגור מים + שמן אתרי מור או סודה לשתייה, 22 מ"ג אבץ פיקולינאט 1-2 ביום כשזיהום מתחיל "לדגדג", ויטמין C כל יום 500 מ"ג, 30 טיפות * 3 ביום של טינקטורת אכיניציאה (לגרגר לפני שבולעים). + חיזוק מערכת החיסון באופן כללי - ראי בפורום ע"י חיפוש. אם הבעיה מתבטאת באופן אחר תצטרכי להסביר לי איך או להגיע ליעוץ אישי. לבריאות ושוב סליחה.

11/09/2002 | 06:49 | מאת: esunshine

כנראה, שזה נבע מזיהומים חוזרים...שאולי לא טופלו בשנים האחרונות באנטיביוטיקה... בכל אופן לא ברורה עדיין הסיבה.. החור קיים אם יש עדיין חיידקים וזיהומים לא ברור..אולי יש צורך לעשות משטח גרון. לגבי תזונה? האם לא לצרוך מזון לח? כלומר, הפחתת מוצרי חלב ככל האפשר, ועוד כאלה מזונות הנחשבים ללחים.. תודה ואני סולחת... גמר חתימה טובה שמש זורחת

מנהלי פורום נטורופתיה