שלום מעוניין לבצע ניסוי בפרחי באך

דיון מתוך פורום  נטורופתיה

08/09/2002 | 13:36 | מאת: ליאור

כל מטפל מוסמך בפרחי באך (!!!מומלץ מאזור הרצליה, רמת-השרון!!!) שמוכן לעזור לי בניסוי אנא לתת את תגובתו! מכיוון שאני לא מצליח להאמין בהשפעה האנרגטית (הבלתי ניתנת כעת להוכחה בצורה מדעית) ולמרות זאת אני מאוד רוצה להאמין שזה פעול. אני רוצה לעשות ניסוי פשוט שיאמת את הכל! אז ככה אני מתכנן את הניסוי (כמובן שניתן להכניס בו שינויים): המטפל בפרחי באך יכין לי כמה סוגים של תמציות (בערך 3) כאשר 2 בכלל בכלל לא מתאימים לי ולכן אמורים לא להשפיעה לגמרי... ואחד שממש ממש מתאים לי ולכן אמור להשפיעה עליי (אחד שמטפל במתח וחרדה). הוא יתן לי אותם בצורה עיוורת כאשר אני לא ידע איזה הוא נותן לי - כל יום סוג אחר ואני ירשום בסוף כל יום את חוות דעתי ואז בסוף נראה הם התמצית המתאימה באמת פעלה ושאר התמציות לא פעלו. * אפשר לשנות את זמן לקיחתה של כל תמצית ליותר מיום או פחות מיום לא ממש אכפת לי אני מעדיף שהמטפלים המוסכמכים יחליטו מה עדיף.

08/09/2002 | 17:33 | מאת: רויטל ברמן

שלום ליאור, רעיון חמוד, אך לא נראה לי שאף מטפל טוב יתרום לך את זמנו - כאמור תשאול ראשוני לפרחי באך לוקח זמן. אם אתה רציני גש למטפל שכזה בסביבת מגורייך (חפש בדפים האלטרנטיביים, בחוברות של רפואה משלימה או אפילו דרך קופ"ח) ובקש את זה כחלק מהטיפול. אני מאמינה שיום אחד מכל תמצית זה לא זמן מספיק לתת לתמצית לעשות את העבודה (זה לא סם אתה יודע), אבל אתה יכול לקחת תמצית מתאימה למשך חודש-חודשיים ואח"כ כזו שלא מתאימה לאותו פרק זמן, למשל. בכל מקרה אם זה יוצא לפועל נשמח לשמוע איך הלך. שנה טובה.

מנהלי פורום נטורופתיה