ביופרופוליס

דיון מתוך פורום  נטורופתיה

08/09/2002 | 10:11 | מאת: רונית

שלום רב, רציתי לדעת יותר על הסגולות של התוסף ביופרופוליס. שמעתי הגדרה כמו "אנטיביוטיקה טבעית" וכו'. האם ניתן להעזר במוצר כטיפול במחלת הקרוהן ובכלל הפרעות במע' העיכול? תודה.

08/09/2002 | 17:21 | מאת: רויטל ברמן

הי רונית, של מי המוצר ? מהם רכיביו ?

09/09/2002 | 21:45 | מאת: רונית

שלום רויטל, ראיתי בסופר-פארם מוצרים רבים בשם פרופוליס או ביופרופוליס של משק לוין המייצרים גם דבש. הבנתי שהדבורים מפיקות את החומר ואולי זה רכיב כלשהו שיש גם בדבש. שמעתי אנשים מדברים על כך שהמוצר משמש כאנטיביוטיקה טבעית (כך גם משווקים את זה) וגם כמחזק מע' החיסון.

מנהלי פורום נטורופתיה