פיסורה

דיון מתוך פורום  נטורופתיה

04/09/2002 | 13:36 | מאת: טל

רציתי לברר מה ההבדל בין רקטוצורין - משחה לפיסורה/טחורים שמכווצת את כלי הדם למשחה הנקראת ההממליס? האם הם לא עושים את אותה הפעולה? ומה יכול לרפא מהר את הפצע? תודה טל

19/09/2002 | 07:22 | מאת: לילך נהרי נטורופתית

משחת הממליס היא התשובה הטבעית והבריאה לרקטוצורין. הרקטוצורין הינה תרופה עם חומרים רעילים לגוף, חומרים כימיים, שפועלת כנגד הגוף על ידי כך שהיא "מכריחה" כיווץ כלי דם, ואילו ההממליס הינה משחה העשויה על בסיס צמח ההממליס, ללא חומרים כימיים מבודדים, ללא חומרים רעילים. היא עוזרת לגוף לכווץ את כלי הדם, ובכך פועלת איתו ולא נגדו. אין ספק שאם ההממליס עזרה כדאי לקחת אותה.

מנהלי פורום נטורופתיה