פטריה הודית?!

דיון מתוך פורום  נטורופתיה

28/08/2002 | 23:04 | מאת: שחר

אני מחפשת מידע לגבי "פטריה הודית "שמרקמה הוא כג'לטין, והיא עוזרת מאוד לשיפור לחץ דם, סכרת כולסטרול ואף סרטן(?!)אשמח לקבל אינפורמציה או הפניה למקורות בהם אוכל לקרוא על כך . תודה רבה.

לקריאה נוספת והעמקה
31/08/2002 | 11:59 | מאת: רויטל ברמן

אתה בטוח שאתה מתכוון לפטרייה ולא לאצה ?

31/08/2002 | 12:21 | מאת: סמדר

רויטל בוקר טוב. אכן, את צודקת טעיתי. הכוונה היא לאצה. אשמח לקבל מידע .תודה

31/08/2002 | 14:44 | מאת: שחר

רויטל. אכן כוונתי היתה לאצה הודית. אפשר לקבל מידע והפניות למקורות נוספים. תודה

08/09/2007 | 13:10 | מאת: ייי

איפה יש מקורות מידע על פטרייה הודית

02/09/2002 | 17:17 | מאת: רויטל ברמן

טוב, יש כמה אצות למאכל (אם כבר אז כבר) וזה חלקן: 1) גרסילרה - מכילה אגר-אגר (בו משתמשים בתעשיית המזון והרפואה כרכיב ג'לטני לכמוסות, חוטי-תפירה לניתוחים ובמזונות מעובדים רבים כמו גלידה לדוגמא). אצה אדומה שנראית כמו, אה, כמו אצה (אתה יודע)...כשהיא טרייה היא צמיגית וחליטה קצרה במים רותחים הופכת אותה למעט יותר קשה, כמו פסטה חצי-מבושלת. אליה אני חושבת שהתכוונת. מגדלים אותה כיום בארץ, באזור ראש הניקרה כמדומתני. 2) נורי - אצת הסושי המפורסמת. נמכרת כדף יבש אשר הופך דביק כשמורטב. לא צריך לבשלה. 3) קומבו - אצה יבשה וקשה. מוסיפים אותה בזמן הבישול לסיר עם כל תבשיל/מרק ובסוף הבישול זורקים אותה (המינרלים ושאר הרכיבים הבריאים עוברים למי הבישול). 4) היג'יקי - חומה ונראית כמו חוטים-חוטים. פחות נפוצה ולא זקוקה לבישול. מתאימה לירקות מוקפצים למשל. 5) וואקמה - חומה ודומה לטעם בוטנים (כך אומרים, לא טעמתי אותה בעצמי). 6) אולרה - אצה ירוקה המזכירה חסה. ועוד. בתאבון ולבריאות. נ.ב. אם כבר אצות - לך על סושי.

20/12/2006 | 22:14 | מאת: אלכסנדר

אני רוצה לדעת על מדינה שבה יוצרו פטריה הודית או טיבטית עמ ציון מקור לתשובה כ''כ מה בסיס ראשוני שעלו גידלו בקטריה והפכו לפטריה שמחמיצה חלב. [ תודה ].

21/05/2008 | 10:11 | מאת: shalom31@

אבקש לקבל מדע על הפיטריה הודית על מחלת סכרת. וכן איכן ניתן לקנות. ת

מנהל פורום נטורופתיה