תזונה לפעוט

דיון מתוך פורום  נטורופתיה

26/08/2002 | 12:00 | מאת: יעל

בני בן שבעה חודשים, יונק ומקבל רמדיה צמחית במקביל. התחלנו עם אוכל מוצק אבל אז היו לו שלוש התקפות של הקאות. החשש היה שיש לו סתימה במעי. בינתיים זה נשלל למעי הדק. אנחנו רוצים להתחיל שוב עם אוכל מוצק. במה כדאי להתחיל? מה לא מומלץל תת?

26/08/2002 | 16:35 | מאת: רויטל ברמן

שלום יעל, אני אפנה אותך לשאלה אחרת על תזונת תינוק אשר תשובותי שם מובילה למידע רב שכתבתי כבר על הנושא בעבר: http://doctors.msn.co.il/forums/read.php?f=113&i=34187&t=34187 במקרה שלך בגלל ההקאות העצות לתינוק עם העצירות לגבי ממה להתחיל (מזון רך ומיימי יותר כגון רסק פרות טרי, בטטה מעוכה, קישואים מאודים וכו') ועם מה להמתין מעט (בננה, תפו"א, לחם) רלוונטית גם פה (שוב, בהנחה שנשללה האפשרות לחסימת מעיים). שיהיה לכם בתאבון :-)

מנהלי פורום נטורופתיה