בלוטת הרוק

דיון מתוך פורום  נטורופתיה

24/08/2002 | 20:32 | מאת: אילי ( בלקו )

שלום רב האם יש לכם תשובה לבעית ההתנפחות של בלוטת הרוק . מפעם לפעם הבלוטה מתנפחת לי . מקבל אנטיביוטיקה . לאחר מספר חודשים העיניין חוזר על עצמו . בברכת שנה טובה ובריאה [email protected]

26/08/2002 | 13:17 | מאת: חן

גם אצלי זו הבעיה תאמר לי בבקשה איך אתה מטפל בזה

26/08/2002 | 16:10 | מאת: רויטל ברמן

אילי שלום, שוב, כמו רב השאלות, קימצת במתן מידע מה שמקשה מאוד בהבנת מצבך ומתן מענה. מה שאתה מתאר יכול להיות תוצר של הרבה בעיות שונות, למשל: -בעיה בזרימת הלימפה (אפשר לעזור ע"י צמחים לימפתיים, עיסוי לימפתי והמנעות מצריכת רעלים בתזונה/שתייה/אויר מזוהם/עישון/חשיפה לכימיקלים ורעלים עוריים וכו'). -בעייה מכנית של חסימה באחת הבלוטות, מה שיכול להיות מוקל ע"י הטיפול הלימפתי המצ"ל או אולי רק ע"י התערבות כירורגית - אני ממש לא יודעת. -בעיה של חיסוניות ירודה ולכן חשיפה מוגברת לזיהומים ויראליים וחיידקיים - האם יש לך מחלות חוזרות אחרות ? אם זו הבעיה, תארתי כאן רבות כיצד לחזק את מערכת החיסון. -וירוס כגון מחלת הנשיקה אשר רובץ בגופך ומתבטא דווקא בצורה זו - גם לזה טיפול משלו. וכו'. אתה מבין למה אני לא יכולה לענות ? תרגיש טוב.

27/08/2002 | 09:19 | מאת: חן

כל זה נובע מקנדידה בסופו של דבר אולי עכשיו יוקל לך לענות תודה

מנהלי פורום נטורופתיה