איזו חברה עדיפה לטיפול בקנדידה

דיון מתוך פורום  נטורופתיה

21/08/2002 | 13:38 | מאת: חן

איזו חברה לטיפול בקנדידה עדיפה מבחינת כל הביו אצידופוליס והשאר

21/08/2002 | 23:48 | מאת: יואל שניאור - נטורופת

שלום! צריך לזכור כי הטיפול הינו ארוך ותלוי מאוד גם בצזונה!!! הענין הוא כמות החיידקים שבכל קפסולה!!! אפשר ללכת על פמינה של אלטמן, אצי' עמיד של KAL, ביוקר, והמולטי של סולגאר, טווינלאב, וכד'. לא ציינת מקום הקנדידה שמופיעה אצלך. אם מדובר בנרתיק הייתי מוסיף מוצר חדש ואיכותישל ג'ל עץ התה להחדרה מקומית (במקום להתעסק עם החדרת טמפון עם השמן וביו....). בהצלחה!

22/08/2002 | 20:09 | מאת: חן

תודה אני לוקחת מביו קר רק רציתי לשמוע דיעה אוביקטיבית הקנדידה בעיקר בקיבה ומערכת העצבים ובכדי לאבחן ב100% אני שולחת דגימת צואה לאיבחון ב"רפואה שלמה" סתם בשביל השקט הנפשי ובשביל תמיכה משפחתית מה גם פיטריה בלשון ודלקת בשתן

מנהלי פורום נטורופתיה